2012. május 10., csütörtök

Szekeres Adrien a Megasztárban Silkyway estélyi ruhában


Selyem ruha egyedileg, kézzel festve. Szekeres Adrien is Silkyway ruhát viselt a Megasztárban.Nemrég már mutattunk fotót Adriennek készülő selyem ruháról, most láthatjátok videón is, milyen szépen mutattak együtt Szakos Andival a színpadon! Minden elismerésem a producernek, stylistnak: egyben volt a világítás, a ruhák, sminkek, gyönyörűek voltak a lányok! 

És a dal... Valami csodálatos volt, két dívát láthattunk!

Adriennel öröm együtt dolgozni, fantasztikus ember és csodás énekes!

 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése