2012. június 10., vasárnap

Magyar motívumok nyári színekben, fehér alapon 

Új, nyárias színekben a magyar motívumok!

Ezeket a színpompás sálakat egy cég megrendelésére készítettük. Többféle magyar motívumot választottak ki, jászsági, matyó inspirációkat különféle méretben, melyeket külföldi vendégeiknek adják ajándékba. 

A kérésük az volt, hogy élénk, nyárias színeket használjunk, így születtek ezek a csodás sálak, a megrendelő nagy örömére. Vannak köztük pasztellesebb és élénkebb darabok egyaránt, hiszen ahány hölgy, annyi kedvenc szín és megjelenés. 

Mivel az idei nyár slágere a menta, mi is szívesen kombináltuk ezt a színt sárgákkal, zöldekkel, rózsaszínekkel.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése