2012. július 21., szombat

Rózsaágy selyemkendő
Rózsaágy selyemkendőnk friss nyári színeket kapott, és divatos, fiatalos megjelenése lett a korábbi romantikushoz képest. További színváltozatok várhatóak!

Azért szeretek egy-egy mintát több színben megjeleníteni, mert ekkor látszik, hogy milyen nagy jelentősége van a színeknek, mennyire más hangulatot lehet adni ugyanannak a formavilágnak.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése