2012. július 25., szerda

Silkyway selyemkendők a Jászságban

Június 27-28-án, tehát most pénteken és szombaton  a Jászsági Randevún Jászapátiban találkozhattok velünk és  a termékeinkkel. A Jászság legnagyobb ünnepén sokféle kulturális program várja az érdeklődőket. 

Mivel mi is használunk jászsági mintákat inspirációként, pár hete  kaptuk a felkérést, hogy jelenjünk meg a rendezvényen selyemsálainkkal, ezért több mintát és méretet is viszünk jászsági motívumokkal.
 
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése