2012. december 29., szombat

Új műhelyünk Óbudán
Pár héttel ezelőtt villámgyorsan, egy hétvége alatt költöztünk el óbudára, a Flórián térhez közeli új műhelyünkbe. Pénteken még a régi helyünkön festettünk, hétfőn pedig az új műhelyet avattuk fel. A sok megrendelésünknek köszönhetően nem volt több időnk az átállásra, mennie kellett a munkának, hiszen időre el kellett készülnie az ajándékoknak.

Pedig nagy változtatásokra volt szükség: egy gipszkarton falat ki kellett vennünk, hogy egy hosszú, egybefüggő terünk legyen, amelyben elfér a nagy asztalunk, festőkereteink, hogy nagy stólákat, ruhákat is tudjunk készíteni. Kifestettünk, lemázoltuk az ablakokat, és a régi koszos lambéria is fehér színt kapott. Az állványunk pont az ajtó melletti részbe passzolt, így kialakítottunk egy kis vásárló teret tükörrel, melyet az íróasztalra épített pult határol le a műhely résztől. 

Beköltözésünk után szinte rögtön szembesülnünk kellett a ténnyel, hogy nagyon hideg van a helyiségben, mert az óriási ablakok rosszul szigeteltek, elavultak. Kértük a közös képviseletet, hogy cseréljék ki, és szerencsére meg is tették: az ablaküvegek immáron szép újak, már csak a kereteket kell valahogy leszigetelnünk. Mivel sarkon vagyunk, nagyon sok üvegfelületünk van - de épp emiatt választottuk ezt a helyiséget, hiszen a művészi munkához sok természetes fényre van szükségünk. Már kezdem megszokni, hogy az utcáról mindenki láthatja, ahogy dolgozunk, festünk - és mi is látjuk-halljuk az utca eseményeit... Egész más itt dolgozni, mint az elzárt szép kert végében. Viszont költözésünk oka, hogy közelebb lehessünk vásárlóinkhoz, jól megközelíthető helyen, és reméljük, hogy ezt a célt el is értük.

Bár még nem vagyunk teljesen készen - tegnap is még szereltünk, felkerültek a rolók, hátul egy konyhát alakítottunk ki -, már üzemelünk, januártól szeretettel várunk minden érdeklődőt, vásárlót az új műhelyünkben. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a  20/431-4857-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése