2013. február 1., péntek

Silkyway- Selyemút


Selyemút

Ma teszünk egy kis történelmi kitérőt, arról honnan is indult a selyem.

A Selyemút elnevezést először a 19. században egy német geográfus használta. Az ókor és középkor leghosszabb kereskedelmi útvonala volt.
Kereskedelmi útvonalak olyan hálózatára használták, mely Kelet-, Dél és Nyugat- Ázsiát kötötte össze Európával és Észak- Afrikával.
A Selyemúton folyó kereskedelem hozzájárult olyan nagy civilizációk fejlődésében, mint Kína, Egyiptom, Róma, Bizánc és India.

A Selyemút nem egy kijelölt, konkrét út volt. A kereskedelmi út elhelyezkedését befolyásolta a biztonságos közlekedés, ellenséges törzsek, területek, de volt néhány bejáratott útvonala.

A Selyemúton nem csak selymet, hanem  más termékeket, luxus cikkeket is szállítottak, mint például: szatén, gyémánt, igazgyöngy.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 


Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése