2013. február 5., kedd

Silkyway Termékek
A Silkyway selyemfestő műhely selyem termékei


Kizárólag egyedi festésű, kézzel készített, tiszta selyem termékeket alkotunk. Ha szereted a selymet, akkor jó helyen jársz!

Termékeink nagy részét a kézzel festett selyem kendők, sálak, stólák alkotják. Egyéni megrendelés keretében készítünk selyem párnát, takarót, ruhát, egyéb lakberendezési tárgyakat is. Ereszd el a fantáziád és kérj tanácsot tőlünk a megvalósításhoz. 

Folyamatosan bővíjük termékpalettánkat, jelenleg az alábbi kategóriák léteznek:

Selyemkendők, selyemsálak

Magyar motívumokkal

Matyó kert selyemsál

Virágos sálak, kendők


Pillangóskert selyemsál

Ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek

Gyerekek rajzaiból!Ovis gyerkőcök rajzaiból készülő kendők


Férfi selyemsál


Modern, nonfiguratív sálak, kendők


Modern, fiatalos kendők, sálak


Ha megálmodtál valamit selyemből, keress minket bizalommal, hogy megbeszéljük a részleteket. Sokféle technikával, festékkel dolgozunk, különböző méretekben, biztos a te igényedre is megtaláljuk a megoldást!


Nézd meg az összes
készleten lévő termékünket 
webáruházunkban!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék ötletek nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése