2013. április 26., péntek

Anyák napi ajándék ötletek


Ajándék anyák napjára - kézzel festett selyem kendők, sálak
Rügyező virágok selyem kendő

Ajándék ötletek Anyák napjára - kézzel festett selyem kendők, sálak
Trópusi virágok selyem sál


Ajándék ötletek Anyák napjára - kézzel festett selyem sál nárcisszal
Nárcisz selyemsálEgyedi ajándékot keresel Anyák napjára?


Ajándékozd meg édesanyádat a közelgő Anyák napja alkalmából egy különleges egyedileg készített selyem sállal vagy kendővel!

Minden kendőből, sálból csak egy darabot készítünk, így készletünk folyamatosan változik, megújul. De az eddig elkészült több ezer kendőnkből utólag is rendelhetsz hasonló darabot, vagy kérhetsz teljesen új színeket, formákat, amelyeket szerinted Édesanyád szívesen viselne, ami az Ő stílusa! Így Rá szabhatod az ajándékot.

Díszdobozban, használati útmutatóval igazán elegáns, különleges ajándék!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 


Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése