2013. május 23., csütörtök

Ajándék ötletek tanároknak, óvónőknek ballagásra, évzáróra

Egyedi ajándékot adnál idén kedvenc tanárodnak, pedagógusoknak, osztályfőnöködnek?

Az év végét az utolsó záródolgozatokon kívül még az a dilemma is megnehezíti, hogy milyen ajándékkal is kéne meglepnünk szeretett tanárunkat? Vitázik az osztály, sehol egy jó ötlet.

Ajándékot venni sosem egyszerű feladat. Túl személyeset venni nem tanácsos, hiszen nem biztos, hogy eltaláljuk az ízlését, valamint az olyan klisés ballagási ajándékokkal, mint a váza vagy pohárkészlet már tele lehet a pincéjük is.Az ajándék lényege, hogy, amikor ránéz az illető, eszébe jusson róla az ajándékozó, ezért a mi ajánlatunk egy különleges, kézzel készített selyemkendő. Kifinomult eleganciája, egyedi mintái és lenyűgöző színei egész biztos, hogy leveszik a lábáról szeretett tanárunkat. A selyemkendő nem csak a hölgy tanároknak tökéletes ajándék, férfiaknak is kedvezhetünk selyem nyakkendővel. Szívesen helyezünk el a selyemsálon jelképes szavakat, évszámokat, neveket, így akár teljesen személyessé is tehető, ami például egy vázáról nem mondható el.
Óvónénik megajándékozására is szuperkreatív ötletekkel állunk rendelkezésre! El tudjuk helyezni az ovisok nevét a selyemkendőn, valami találó minta kíséretében, illetve ovisok rajzait is rá tudjuk festeni a selyemsálakra, így az ajándék garantáltan egyedi és nem utolsósorban megható.

Ajándék óvónőknek évzáróra, virágos női kendő, virág csoport
Ajándék tanároknak, óvónéniknek: gyerekek rajzaiból készült kendő

A selyemkendőkben nem csak azt szeretjük, hogy „dedikálhatók”, de az óriási választéknak köszönhetően, könnyen ki lehet választani olyat, ami tökéletesen passzol a megajándékozott tanár, óvónő egyéniségéhez, öltözködési stílusához.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék nőknek, selyemből

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése