2013. szeptember 6., péntek

2013 őszi hónapjainak divatszínei

Hamarosan beköszönt az ősz, így mi is körbenéztünk, hogy a divatdiktátorok bemutatói alapján milyen színekben öltözünk ezen az ősszel.

Marc Jacobs őszi kollekciója a bronzos és rozsdás avarszíneket kombinálja. Az aranyló barnákat, a meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt hordhatjuk, de 2013 divatszínét a smaragdzöldet vagy narancsvöröset is kombinálhatjuk a barnákkal. A Fendi divatház ötlettárában szintén barnákkal találkozunk, azonban nem kell félni ettől a színtől, már réges rég elveszítette öregítő tulajdonságát. A lényeg, hogy különböző telítettségű barnákat - tompát, élénket, világosat és sötétet - használjunk, majd dobjuk fel 1-2 divatszínnel.

Mi az Áramlás kendőnk meleg Sienna barnáit hol türkizzel, hol padlizsán lilával és halvány barackkal kombináltuk.


Gucci divatház idén a türkizt helyezte előtérbe, melyet olajzölddel és indigókékkel álmodtak meg a tervezők a kifutóra. Ha alapvetően meleg színeket használsz barnával, illetve sárgás, narancsos tónusokkal, a türkiz sokkal szelídebbé és vidámabbá válik. Ha túl soknak és erősnek tartod a türkizt egy nagyobb ruhadarabon, akkor csak egy kiegészítőt szerezz be pl. egy kis táskát vagy a Szerelemfa selyemkendőnket.Ajándék ötletek nőknek - Silkyway selyem kendők, sálak kézzel festveBurberry Prorsum kollekciója visszafogott, nőies stílusban tálalja a narancsszínt, melynek erejét feketével és fehérrel tompíthatjuk.

Blumarine a bézst, a krémszínt és a törtfehér változatait variálta hol lendületes, hol letisztult stílusban. Az esős őszi napokon sem kell visszariadnod a világos árnyalatoktól, egy fekete csizmával még elegánsabb szintre is emelheted a halvány színeket. Élénk lilával is kombinálható és nagyon szexis, feltűnő hatást érhetünk el ezzel a kombinációval.

Sonia Rykiel sosem félt a merész színektől, a tűzpiros lobbanékonyságát mustáros tónusokkal hozza egyensúlyba, illetve világos narancsvörössel tüzeli fel, hogy még élénkebb legyen. Ha ennyire nem vagyunk merészek, akkor fehérrel vagy feketével kombináljuk a pirosakat.

Végezetül pedig néhány őszi-téli színpalettával  zárjuk cikkünket A dél-kaliforniai Design Options nőiruha színelőrejelzésében 6 fő trendet különböztet meg.
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat a silkyway.hu/webaruhaz címen, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi alkotások selyemből, nőktől nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése