2013. október 28., hétfő

Ajándék ötletek óvónőknek, tanároknak évzáróra, ballagásra, köszönőajándékkéntUnod a sablonos ajándékokat? Valami egyedit adnál annak, aki éveken át segítette gyermeked fejlődését?

Válassz az óvónéniknek, dadusoknak, tanároknak eredeti, egyedi ajándékot: kézzel festett selyem sálat, kendőt!

A fenti képen láthatod, ahogy egy pillangós kendőt készítünk óvónéniknek: ahány gyerkőc jár a csoportba, annyi pillangó díszíti a színátmenetes kendőt, és a pillangók mellé a neveiket is odaírtuk. 

Ez egy kedves, egyedi és örökké tartó ajándék, amit az óvónő szívesen fog hordani. Összetekerve egy szép kendő, ami mindig emlékezteti majd a csoportra. 

Nincs fiókban elfekvő emlékkönyv, vagy polcon porosodó váza! 

Van viszont szép, hordható emlék!
Nézd meg a többi ballagási ajándékként készült kendőnket, sálunkat, 

és rendelj egyedi ballagási ajándékot


Gyerekek által rajzolt virágokból készült sál -  egyedi ballagási ajándék óvónőknek

Több színben ugyanaz a minta - hiszen minden óvónő kicsit más ballagási ajándékot kapjon


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése