2013. október 21., hétfő

Készülő karácsonyi ajándékok nőknek


Kézzel festett sálak, kendők tiszta selyemből

Ideális karácsonyi ajándék nőknek: színátmenetes női selyem stóla "áldás"

Ajándék ötletünk nőknek Karácsonyra: egyedi selyem sálak, kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből

Válassz karácsonyra is egyedi ajándékot!

Karácsony közeledtével nálunk mindig nagy a sürgés-forgás: szebbnél szebb egyedi női sálak, kendők készülnek, hogy legyen miből választanotok ajándékot női szeretteiteknek, ismerőseiteknek. Céges ügyfeleink is egyedi igényekkel keresnek meg bennünket, lekötve kapacitásunk egy részét. 

Érdemes időben jelezni egyéni kívánságaitokat, mert az elmúlt évek tapasztalatai szerint november végére lekötik a beérkező megrendelések a kapacitásunkat - ezután a műhelyünkből tudtok majd választani késztermékeket. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése