2013. október 24., csütörtök

Selyem nyakkendők férfiaknak kézzel festve

Mert szerintünk a férfiaknak is jár a selyem!

A nyakkendő régóta nélkülözhetetlen része a stílusos férfi ruhatárnak. Legyen az céges rendezvény, üzleti tárgyalás, vagy ebéd, stílusunk befolyásolja sikerünket, eredményeinket.

A nyakkendőknek többféle stílusa van, melyet alapvetően alapanyaguk, formájuk, mintázatuk és  csomózásuk szabja meg. Az hogy a nyakkendőnek milyen a szabása és a mintája az éppen trendi gallérformától és az öltöny fazonjától is függ - magasabb vagy mélyebb gombolású-e. A nyakkendőcsomó alakja is eszerint változhat. A többféle nyakkendőfazon teszi lehetővé, hogy  viselője alkalmazkodjon az alkalomhoz, ami lehet sportos vagy éppen hivatalos.

A nyakkendő alapanyagok főként a selyem, gyapjú vagy a kasmír. Manapság találkozhatunk viszkózzal és lennel kevert anyagokkal is. Napjainkban a kevésbé nemes polyester alapanyagú termékek is megjelentek, melyek áruk miatt népszerűek. Szerintünk azonban egy kézzel készített és festett selyem nyakkendő megéri az árát.


Nyakkendő férfiaknak esküvőre, elegáns alkalmakra tiszta selyemből
Selyem nyakkendő férfiaknak


Mi nem használunk nyomott mintákat, azonban lehetőséget adunk arra, hogy a kiválasztott nyakkendőre személyes üzenet vagy minta kerüljön.

A nyakkendők mintázatának és színvilágának is csak a fantázia szab határt, mi azonban azt valljuk, hogy a kevesebb több….egy izgalmas, jól megválasztott alapszín pedig magért beszél, melyre csak legfeljebb egyszerű vonalakat teszünk.

Most bevezető áron 3500Ft-ért rendelhető webáruházunkban és vásárolható üzletünkben nyakkendőink első kollekciója a CSUPA ZÖLD FÉRFI NYAKBA VALÓ.

Friss Pisztácia vagy Hűvös Acél zöld színekben kérheted.  

Arany, ezüst vagy fekete felirattal, mintával gazdagíthatóak az alapszínek


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék kézzel 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése