2013. október 9., szerda

Selyem sálak, kendők egyedi tervezéssel - ideális karácsonyi ajándék nőknekTudtad, hogy nálunk egyedi karácsonyi ajándékot készíthetsz szeretteidnek?

Kérhetsz bármilyen mintát, stílust! Adhatsz kiindulásnak képet, de ránk is bízhatod teljesen a tervezést!

Ha egyedi ajándékot szeretnél adni idén női ismerőseidnek, szeretteidnek, kérj kézzel készített selyem sálat, kendőt.


A képeken látható sálat egy táncos hölgynek készítettük ajándékba. A sál két végén két "kép" látható, egy közeli arc egy fénykép alapján és egy tánc közbeni, szintén fénykép alapján. Közbe színátmenetes festés és egy vers található. 

Bármely más ötletedet is szívesen megvalósítjuk.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék nőknek, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése