2014. január 8., szerda

Mivel lepd meg párodat Valentin napra? Ajándék ötletünk

Tanácsunk Férfiaknak

Nem tudod, mivel lepd meg párodat a közelgő Valentin napon? 

Adj neki maradandó élményt, emléket!


Közeleg a Valentin nap... a férfiaknak sajnos, mert újabb fejtörés, a hölgyeknek vágyakozással teli izgalom, hátha Ádámunk nem feledkezik el valami izgi ajándékot venni nekünk.

Szerintem nőknek nagyon könnyű ajándékot venni - lépten-nyomon elejtjük, hogy de jó lenne ez, de jó lenne az. Amikor nőnek veszek ajándékot, ezek a mondatok mindig felbukkannak az emlékezetemben. A kár az, hogy a férfiak ezeket nem jegyzik meg... így amikor közeleg egy-egy ilyen női ünnep - márpedig az év első felében több is szembe jön, minden évben (Anyák napja, Nőnap, Valentin nap) -, akkor vakarják a fejüket és sokan az utolsó pillanatban ötlet és idő hiányában megvesznek egy csokor virágot, vagy marad a csoki/bonbon, mint örök sablon-ajándék. Pedig vannak ennél kreatívabb és maradandóbb ajándékok is, amivel megörvendeztethetik szerelmüket. 

Amiért a nők általában odavannak (és vissza), az a romantika - gondolom, nem mondtam újat...
  • Egy vacsora kedvenc éttermében, egy meglepetés utazás, wellness, kirándulás, vagy netalán egy saját készítésű vacsora, vagy bármi, amiben a törődést érzi, sok nőt le tud venni a lábáról. 
  • Ha előre gondolkodó, tervező típus vagy, még ősszel érdemes körbenézni a fapados járatoknál, mert előre lefoglalva olcsón ki lehet ugrani pár napra bármely európai városba. 
  • De ha nem terveztél előre, sok kuponos oldalon találsz kedvezményes ajánlatokat. 
  • Ha szerényebb keretből gazdálkodsz, egy masszázs finom olajjal is izgalmas ajándék bármely hölgynek...

Tanácsaink Nőknek

Hogy mivel tudnánk rávenni Ádámainkat, hogy idén előre gondoljon ránk? 

Én tegnap felvetettem férjuramnak, hogy szeretnék egy közös fotózást Valentin napra, merthát ehhez az ő beleegyezése is szükséges, és mivel kóros kamera-kerülő, muszáj voltam felfedni, mit is szeretnék. 

Ha te nem szeretnéd ennyire nyíltan kimondani, mi a vágyaid ajándéka, akkor meg-megállhatsz előtte az áruházban a közös bevásárlásnál, vagy bevethetsz más trükköket is - mi nők ebben nagyon jók vagyunk, valljuk be!

A mi ötletünk: ha megtetszett valamelyik kézzel készült selyem kendőnk, sálunk, akkor webáruházunkban van egy kívánságlista lehetőség, amely regisztrált felhasználóknak elérhető. Ha erre a kívánságlistára teszed a a kedvenc kendőidet, sálaidat, azokat könnyűszerrel el tudod küldeni ismerőseidnek, barátaidnak, vagy ez esetben a párodnak is. Így látja, milyen stílusú kendőt, sálat hordanál szívesen, és könnyen tud kérni tőlünk akár egyedi sálat, kendőt is. 

Nézz körül webáruházunkban, ahol gyönyörű Valentin-napi ajándékokat találsz!


Fiatalos, bohókás megjelenéshez készítünk modern kendőket, sálakat

Kutya rajongóknak - Provance kendőnk áttervezéséből lett ez a kendő

Áldás selyemsálunk stólában is kérhető - hiszen a báli szezon is itt van

Virágot kedvelő hölgyeknek virágos kendőket, sálakat ajánlunk

Elegáns megjelenéshez is találsz nálunk kiegészítőket bármely mintával


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése