2014. január 29., szerda

Selyem stóla rendelésre


Estélyre, bálba keresel kiegészítőt elegáns ruhádhoz?

Egy kézzel festett selyem stóla minden megjelenést elegánssá és ünnepivé tesz! 

Feldobja a kis feketét, vagy tökéletesen illeszthető a kosztümökhöz, báli ruhákhoz, estélyi ruhákhoz is. Kérd már meglévő ruhádhoz való egyedi stóla készítését. 

Ajánljuk figyelmedbe ötletünket: egyedi selyem stóla, mely bármely elegáns alkalomra tökéletesen illik. 

Könnyen válhat belőle esküvői stóla is! Az elmúlt években volt már pár menyasszony, aki selyem stólát választott a Nagy napra. Megvéd a tűző naptól, vagy a hűvösebb széltől, ugyanakkor szép, nőies, lágy kiegészítő. 

Te döntheted el, milyen mintát, milyen színeket szeretnél látni rajta. Ez az egyedi készítés legnagyobb előnye, hogy mindent megválaszthatsz, a saját ízlésedre formálhatod a stólát. Használd ki ezt a lehetőséget és készíttess egyedi alkotást.

A Silkyway selyemfestő műhelyben kizárólag 100% hernyóselyemmel dolgozunk, kézi festéssel - nincs hókuszpókusz, merítés, nyomás, és egyebek, csak ecset, festék és kézi rajzolás (kontúrozás). 

Így készülnek a selyem stólák műhelyünkben: Nézd meg webáruházunkban a már elkészült alkotásokból álló stóla választékot


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem stólát ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése