2014. február 7., péntek

Selyem estélyi ruha egyedi rendelésre

Selyem estélyi ruha a Silkywaytől


Láttad két éve Szekeres Adrien selyem estélyi ruháját a Megasztárban? A Silkyway selyemfestő műhelyben készítettük, megbeszélve vele a színeket, elhelyezkedést - hogy teljesen az ő stílusát tükröző egyedi darabot kapjunk.

Itt az idő, hogy neked is egyedi selyem estélyi ruhád legyen! Kérj selyem ruhát bármilyen stílusban, bármilyen neked tetsző mintával, vagy színátmenetes festéssel - ötletmerítőnek ajánljuk webáruházunkat, ahol több száz kendőt találsz.

Ha bármelyik kendőnk, sálunk megtetszik, küldd el a képét, a szükséges selyem anyag méretével, szabásmintával, vagy legalábbis skiccel a leendő estélyi ruhához, és mi adunk árat a selyem ruha anyagának megfestésére. 

A festéshez pontos szabásmintára lesz szükségünk, amiben varrónőd lesz majd segítségünkre. A szabásmintára azért van szükségünk, mert nem festjük meg a teljes anyagot, hogy ne fizess többet, mint ami valóban szükséges a ruhádhoz. 

Selyem estélyi ruháink exkluzív megjelenést adnak viselőjének. Bálokra, estélyekre ajánljuk kézzel festett selyem ruháinkat, melyek minden esetben egyedi megrendelésre készülnek. A selyem ruhák árai munka- és anyagköltség alapon kerülnek kialakításra, tehát nagyban függnek a szükséges selyem anyagtól, annak méretétől, fajtájától, a mintáktól és színektől. 

Keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon (Takáts Krisztina), vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 


 Silkyway selyemfestő műhely - Selyem ruha selyemfestéssel


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése