2014. március 13., csütörtök

Ajándék tanároknak ballagásra, évzáróra- kézzel festett egyedi selyem kendők, sálakNárcisz selyem sál - ajándék tanároknak ballagásra, évzáróra

Mindenki kedvence: 'Áldás' selyemsál színátmenetekkel

Közeledik az érettségi, és ezzel egyidőben egyre szorítóbb a feladat a szülők számára, hogy megtalálják a megfelelő ajándékot a gyerekeket több éven át tanító és kísérő tanárok, pedagógusok számára. 

Ajándék tanároknak: miért legyen egyedi, kézműves ajándék? 


Mint ahogy nincs két egyforma ember sem, úgy nincs két egyforma kendő, sál sem nálunk. Miértt ajánlunk más-más ajándékot minden tanárnak? Mert ez fejezi ki az egyediséget és a megismételhetetlenséget, mellyel minden ember rendelkezik. Miért legyen azonos, ha lehet különböző is? Mindenkinek megvan a kedvenc színe, mindenkinek más áll jól, mindenkinek más a kedvenc mintája, stílusa, formája - ehhez érdemes igazodni az ajándék megválasztásakor. 

Sőt, ha nagyon előre gondolkodtok, akkor kérhettek történelemtanárnak egyiptomi hangulatú hieroglifás kendőt, kémiatanárnak lombikokkal és periódusos rendszerrel megfestett kendőt, mind csak rajtatok múlik!

Ha már nincs arra idő, hogy új mintát tervezzünk, akkor készletről műhelyünkben választhattok ajándékot, vagy megrendelésre bármikor szívesen készítünk már meglévő mintáinkból új kendőket, sálakat.

Díszítse egyedi felirat az ajándékot!

Kérhettek kendőinkre, sálainkra egyedi feliratot, pl. a végzés évét, vagy a diákok nevét, iskola nevét, stb. Elrejthetjük a mintába, vagy a sál szélére, hogy diszkrét maradjon. 

Néhány példa: 


Egyedi feliratot kérhetsz bármely kendőnkre

Bele is tervezhetjük a kendőbe


További ötleteink, eddig elkészült kendőink, sálaink: ballagási ajándék tanároknak, óvónőknekKeressetek minket bizalommal!Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése