2014. március 20., csütörtök

Nyugalom szigete - zen hangulatú selyem sál nyugalomra vágyóknakZen hangulatú selyem sál - dekorációként is ideális Spa-ba, masszázs-szalonokba


Kövek, lótusz, víz - minden, ami a nyugalomhoz kell


Ha nyugalomra vágysz - tedd ki ezt a szép selyemsálat képként a faladra, és máris megváltozott a szobád hangulata: igazi nyugalom szigetévé válik, ami aztán kihat lelkedre is.

Könnyebb ellazulni egy kellemes szobában, lágy zene mellett. Segítsd a relaxációd egy szép selyemképpel, vagy mandalával - szívesen festünk neked személyre szabott selyem kendőt, sálat, vagy képet! Vedd körül magad olyan tárgyakkal, melyeknek lelkük van, emberek készítették kézzel, odafigyeléssel, és amelyek feltöltenek egy fárasztó nap után. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése