2014. március 27., csütörtök

Pedagógusnap 2014. június 1. - Ajándék tanároknak


Pedagógusnap 2014

Mikor lesz 2014-ben a Pedagógusnap? Idén június 1-re esik ez a mozgó ünnep, a Pedagógusnap, amelyet minden évben június első vasárnapján ünnepeljük


Egy 1951-es minisztertanácsi határozat a pedagógusok munkájának társadalmi elismeréseként június első vasárnapját PEDAGÓGUSNAPnak nyilvánította. Megünneplésére először 1952-ben került sor: ekkor átadták a kiváló tanítói és tanári okleveleket az ország legjobb oktatóinak. Jelenleg a kimagasló oktató-nevelő tevékenység elismerésére adományozhatóak szakmai díjak. Megünneplése sokat veszített hivatalos jellegéből, intézményi szinten elsősorban a gyermekek köszöntik tanáraikat.

Szokás, hogy ilyenkor a tanárok munkáját diákjaik is megköszönik egy-egy szép ajándékkal. Ajándék ötletünk pedagógusoknak, tanároknak egy igazán maradandó és értékes kézműves alkotás: kézzel festett egyedi selyem sálak, kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből. 

Kérhető bármely színben, mintával, hiszen ettől lesz egyedi! Felirattal ellátva maradandó emlék. A selyem nemessége és a kézi munka értéke teszi utánozhatatlan egyedi ajándékká. 

Példaként néhány selyem sál, kendő kínálatunkból

Színátmenetes chiffon selyem sálak


Madaras virágos selyemsál

Rózsa selyemsál

Pillangómese selyemsál 

Magyaros, virágos, színátmenetes selyemsálRügyező virágok selyemkendő

Egyedi tervezésű ajándék tanároknak, óvónéniknek


Gyerekek által rajzolt virágokat festettünk meg ezen a szép kendőn, középen színátmenettel, a virágok mellé pedig a gyerekek neveit írtuk.

Egyedi ajándék tanároknak, óvónéniknekHa te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek  Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése