2014. március 31., hétfő

Tavaszi fekete-fehér selyemkendő ballonkabáthozFény-árnyék selyemkendő


Elegáns, visszafogott selyem kendőt keresel? 

Ajánljuk áramló mintákkal díszített Fény és árnyék selyemkendőnket bármilyen tavaszi ballonkabáthoz. Fekete-fehér-szürke színeken túl bármilyen más színnel is szívesen elkészítjük. Barna árnyalatokban, föld színekkel, vagy akár tüzes piros és narancs színekben is szépen mutat. Kékes-zöldes árnyalatokban a tengerre emlékeztető igazi nyári darabbá válhat. 

Kérd kedvenc színeidben, hogy egyedi kendőd lehessen!


Ideális ajándék tanároknak, óvónéniknek ballagásra. Beleírhatjuk a gyerekek nevét, évszámot, a csoport nevét, vagy bármi mást, ami emlékezteti az ajándékozásra. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése