2014. március 4., kedd

Tulipánfa selyemkendő nagy méretben


 Tulipánfa - kézzel festett selyem kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből


Tulipánfa selyemkendőnk kis méretű kendőben készült először, de ez a minta nagyon szépen festhető nagy, 90 cm-es kendőben is, ezért ezentúl ezt a méretet is megtaláljátok webáruházunkban!

Tavaszra ideális kiegészítő ballonkabátokhoz, blézerekhez, kardigánokhoz! Kérd a kedvenc színeidben, vagy ajándékozd meg vele szeretteidet a hozzájuk legjobban illő színkombinációban.

Ideális születésnapi ajándék nőknek.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése