2014. április 14., hétfő

Ajándék konzulensnek - elegáns, kézzel festett selyem sálak, kendők

Mi lehet az illendő ajándék konzulensnek egy sikeres államvizsga után?

Megajándékoznád a konzulensedet, aki hónapokig segítette a diplomamunkád elkészítését? 

Egy szép selyemsállal biztosan kedvében tudsz járni, és számára is örök darab lesz az ajándék!

Válassz készletünkből, vagy rendelj a számára megfelelő mintákból, színekből egy egyedi darabot, és örvendeztesd meg vele, hogy együtt örüljetek a diplomádnak!

Nálunk mindig találsz visszafogott, elegáns darabokat is az idősebb korosztály számára! De ha fiatalos megjelenésű a konzulensed, úgy bátran válassz neki egy dinamikus, élénk darabot!

 Silkyway virágok selyemsál - ideális ajándék konzulensnek
 Ajándék konzulensnek: elegáns, kézzel festett selyem sálak, kendők

 Ajándék konzulensnek, diplomaosztóra, államvizsgára: kézzel festett selyem sálak, kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből


 Ajándék konzulensnek, államvizsgára, diplomaosztóra: elegáns selyem sálak, kendők, kézzel festve
Ha te is szeretnél konzulensednek ajándékba egy szép, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék konzulensnek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése