2014. április 3., csütörtök

Ajándék óvónéniknek - Gyereksereg selyemkendőn
Megkötve egy szép, vidám kendővé válik


Részletesen kidolgozott, aprólékos munkával készül


Ajándék óvónéniknek - selyemből, egyedi készítésben! 

Egy vevőnk kérte ezt az egyedi selyemkendőt magának, hogy mosolygós gyerekeket lásson, amikor hordja! Mivel kedvenc mintája a nonfiguratív stílus, középre ezeket rajzoltuk zöld és kék színekben. 

De nem csak játékos kedvű hölgyeknek, hanem óvónéniknek is maradandó ajándékká válhat ballagásra, évzáróra egy ilyen szép kendő. Kérj rá feliratot az óvoda vagy a csoport nevével. 

Választhatsz más stílusú selyemkendőt is óvónéniknek, tanároknak ballagásra, referenciánk között rengeteg szép és egyedi kendő szerepel már: 

 Ajándék tanároknak, óvónéniknek gyerekek rajzaiból
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése