2014. április 29., kedd

Ballagási ajándék lányoknak: selyemfestés tanfolyam ajándék utalvány

Szuper kreatív ballagási ajándék lányoknak - megfestheti saját selyemkendőjét selyemfestés tanfolyam keretében! 


Szeretnéd valami különleges ajándékkal meglepni lányodat, keresztlányodat ballagása alkalmából? Ha a kis hölgy szereti a kézművességet, ügyes, élvezi az alkotást, de még sosem próbálta a selyemfestést, akkor most itt az ideje! 

Adj neki ajándékba egy selyemfestés tanfolyamra szóló ajándék utalványt, és egy életre szóló élménnyel, valamint egy teljesen egyedi selyemkendővel gazdagodik

A kezdő selyemfestés tanfolyam nem igényel előképzettséget! Előre kikontúrozott mintából választhatsz, amelyet saját színeivel festheti meg. Ha már tud kontúrozni, festett üveget korábban, akkor jöhet haladó selyemfestés tanfolyamunkra, ahol a saját mintáját is megalkothatja!
Selyemfestés tanfolyamok kezdőknek és haladóknak
Ha téged is érdekel a selyemfestés tanfolyam, vagy szívesen adnád ajándékba ezt az élményt, meg tudod venni webáruházunkban, de ha kérdésed van, keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

 Silkyway selyemfestő műhely selyemfestés tanfolyam ajándék utalvány

ballagási ajándék lányoknak 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagási ajándék lányoknak, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése