2014. április 7., hétfő

Meander selyemsál - tavaszi sálak nőknek


Tavaszi sálak nőknek

Geometrikus, mégis egymásba fonódó minták, és szép színátmenetek - ezek jellemzik legújabb sálunkat. Bármely színben kérhető egyedi darabok, selyemfestéssel, kézzel készítve.

Időtálló, bármely korosztály számára ajánlott ajándék nőknek. Válassz készletünkből üzletünkben, vagy webáruházunkban, vagy rendeld meg a saját elképzeléseid szerint készülő selyem alkotást. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése