2014. április 19., szombat

Mopsz selyemkendő - kérd kedvencedet egy egyedi selyemkendőn! Mopsz selyemkendő - viseld kedvenced egy szép, kézzel készült alkotáson!

 Mopsz selyemkendő - kézzel festett ajándék kutyabarátoknakMegrendelésre készítettük el ezt a különleges selyemkendőt egy olyan hölgynek, aki nagyon szereti a mopszokat! Bármilyen más kutyussal, cicával is szívesen készítünk neked kendőt, vagy sálat - keress minket a részletekért! A te elképzeléseid, terved alapján, vagy az általunk készített terv alapján bármilyen egyedi kendőt megfestünk.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése