2014. április 17., csütörtök

Selyemfestés tanfolyam a Silkyway selyemfestő műhelyben


Selyemfestés tanfolyam több szinten - kezdőknek és gyakorlattal rendelkezőknek


Szeretnéd kipróbálni a selyemfestést? Tanfolyamok keretében különböző szinteken mélyedhetsz el a selyemfestés rejtelmeiben, átadhatod magad az alkotásnak, kiélheted kreativitásodat!


Mindezt profi eszközökkel, a mi munkakörnyezetünkben! 

Mi nem csak mandalákat, hanem selyemkendőket festünk a selyemfestés tanfolyam résztvevőivel, így maradandó alkotásodat büszkén hordhatod bármikor!

Az alábbi 3 féle selyemfestés tanfolyam elérhető nálunk:

Kezdő selyemfestés tanfolyam -  9.000 Ft (anyagköltséggel) (további információk)


2 órás workshop keretében az általunk előre kikontúrozott kendőt festheted ki ízlésed szerint. Itt a színeken, a festésen van a hangsúly, és főleg az élményen - milyen, amikor a selymen fut a festék, hogy tudod kifejezni magad színekkel, milyen hangulatod van és hogy tudod azt megjeleníteni. Nem kell foglalkoznod a kontúrozással, mi előre kikontúrozzuk az általad választott kendőt.


Haladó selyemfestés tanfolyam - 9.000 Ft (anyagköltséggel) (további információk)


3 órás selyemfestés tanfolyam azoknak, akik már rendelkeznek tapasztalattal a kontúrozásban, festettek már üveget, vagy selymet korábban. Nem csak a mi mintáink közül választhatsz, hanem megfestheted a saját elképzeléseid szerinti kendőt is. Ideális gyakorlás azoknak, akik már elvégezték a 2 napos intenzív tanfolyamunkat. 


Selyemfestés tanfolyam - 2 napos intenzív tanulás (további információk)
A magasabb szintű tudásért - 35.000 Ft (anyagköltséggel)

2 napos intenzív selyemfestés tanfolyam azoknak, akik szeretnének mélyebben megismerkedni a selyemfestéssel. Kontúrozunk, színeket keverünk, tervezünk kendőt, és sokat festünk. A tanfolyam végén egy mandalával, és két kendővel, valamint rengeteg gyakorlati tudással és élménnyel távozol! Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek egyedi selyem kendőt, sálat festeni, jelentkezz selyemfestés tanfolyamunkra, vagy kérdéseddel keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a tanfolyam@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - selyemfestés tanfolyam profiktól


Képek az eddigi selyemfestés tanfolyam alkotásairól:

Az intenzív tanfolyamon te is tervezel kendőt!

Intenzív tanfolyam - kendő együtt megtervezve

Már kiforrt saját terv megvalósítása a 2 napos selyemfestés tanfolyamonA mi mintáinkból is választhatszKözös munka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése