2014. május 7., szerda

Ajándék utalvány selyemfestés tanfolyamra

 Ajándék utalvány selyemfestés tanfolyamra, kezdő, és haladó szinten, Budapesten.
Kezdő és haladó selyemfestés tanfolyamra is!


 Selyemfestés tanfolyam Budapesten


 Selyemfestés tanfolyam BudapestenAjándékozz élményt kreatív szeretteidnek!

Selyemfestés tanfolyamra beváltható ajándék utalványunk segítségével megajándékozhatod az alkotás örömével szeretteidet. Lehet teljesen kezdő, vagy már gyakorlott kézműves, ha korábban már festett üveget, akkor a haladó tanfolyamunkra is jöhet és megfestheti saját selyemkendőjét kedvenc színeivel. 

Kezdő selyemfestés tanfolyam keretén belül általunk előre megrajzolt mintát tudsz kifesteni, haladó tanfolyamon pedig, ha már tudsz kontúrozni, bármely sablonunkat használhatod, valamint saját mintádat is hozhatod, és megfestheted!

Pár nap után pedig átveheted műhelyünkben a már fixált alkotást.

Jelentkezz selyemfestés tanfolyamunkra!


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek: ajándék utalvány selyemfestés tanfolyamra


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése