2014. május 15., csütörtök

Ballagási ajándék óvónéniknek

Margaréta csoport egyedi ballagási ajándéka óvónéniknek

Többféle színben festjük meg ugyanazt a mintát, hiszen az óvónénik is mások, mindenkinek megvan a kedvenc színe

A virágok közepébe a gyerekek nevei kerülnek


Kreatív ballagási ajándék óvónéniknek: jelenítsd meg az ovis csoportot egyedi selyemkendőn!

Maradandó művészi ajándék óvónéniknek a kézzel festett selyemkendő, vagy selyemsál, amelyre bármit rá tudunk festeni, amit csak szeretnétek! Ha egy igazi, örök, kézműves ajándékkal lepitek meg az óvónéniket ballagás alkalmából, garantáltan nagy lesz az öröm! 

Évről évre rengeteg megkeresésünk van ebben az időszakban, és mindig sok visszajelzést kapunk, hogy mennyire örültek az óvónénik a ballagási ajándék kendőjüknek. Hiszen ezek a kézzel készült alkotások egyszeriek és megismételhetetlenek, direkt nekik készülnek, és ezt nagyra értékelik. 

Lepd meg te is az óvónéniket egy egyedi selyemkendővel: lehet rajta virág, állatok, geometrikus formák, kedvenc szimbóluma, stb. 

Nagy sláger ballagási ajándék óvónéniknek a gyerekek rajzait, illetve ovis jeleit megjelenítő kendők, sálak: 

Ballagási ajándék óvónéniknek: gyerekek rajzait festjük meg selyem kendőkön


Ovis jelekből és nevekből álló egyedi selyem kendő ballagási ajándékként

Nézd meg az eddig elkészült többi ballagási ajándék kendőnket is ötletadóként

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése