2014. május 17., szombat

Ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek - kézzel, egyedi tervezéssel, festéssel

Ajándék ballagásra óvónőknek, 

kézzel festett selyem kendőkből, sálakból 

Ebben az időszakban sok-sok egyedi megrendelést készítünk, melyek ballagási ajándékként kerülnek átadásra tanároknak, óvónéniknek az évzáró alkalmával. Nagyon nagy öröm és meglepetés szokott lenni, amikor az óvónénik felfedezik a gyerekek rajzait, neveit ezeken a különleges kendőkön. Örök emlék, amelyet szívesen hordanak, hiszen nyakba kötve egy szép, színes kendőt kapnak, melyről mindig eszükbe jut az elballagó csoport. 

Íme néhány lehetőség az idei ballagási ajándék megrendeléseinkből. Köszönjük a szülők bizalmát, kreativitását, hogy újabb alkotásokat készíthettünk! 

Ugyanaz a gyerekrajz többféle színben, az óvónénik kedvenc hangulatában. Rendelj te is egyedi ballagási ajándékot óvónéniknek
Gyerekek rajzai selyemkendőn - maradandó ballagási ajándék óvónéniknek 

Ezt a selyemsálat a Szivárvány csoport adja a kedvenc óvónéniknek. A gyerekek neveit folyóírással ráírtuk, ez adja a selyemsál szegélyét. Hordásnál nem feltétlen látszik, nem kiolvasható, mégis örök emlék és maradandó ajándék. Középen egy szivárvány jelzi a csoportot, a kereszt pedig a vallásos beállítottságra utal. 

Kérj te is egyedi selyemsálat, selyemkendőt ballagási ajándékként! 
Gyerekek nevei adják a selyemsál szegélyét, folyóírással

A gyerekek rajzait, ha például virágról van szó, kívülről befelé irányulva is elhelyezhetjük, mellette a neveikkel. Így egy szép, virágos sálat kapunk, tavaszi vagy más hangulatban, melyet a sál színe fog meghatározni. A színvilág kiválasztásánál érdemes megnézni az óvónéni ruháit, kedvenc színeit, illetve hogy mi áll jól neki. 

Gyerekek virágaiból készült sál - ajándék óvónéniknek ballagásra, évzáróra

Így készülnek a ballagási ajándékok óvónéniknekAzonos minta többféle színben, hogy minden óvónő más ballagási ajándékot kaphasson


Gyerekek rajzai a ballagási ajándékokon - meglepetés ajándék óvónéniknekHa te is szeretnél óvónéniknek ballagási ajándékként kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék óvónőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése