2014. május 21., szerda

Kézműves ballagási ajándék óvónéniknek, tanároknak: kézzel festett selyemkendők

Harangvirágok selyemkendő - ajándék tanároknak, óvónéniknek

 Ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek: rózsás selyem sál kézzel festve.
 Ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek: rózsás selyem sál kézzel festve.

Indás kis selyem kendő

Kézműves ballagási ajándék óvónéniknek, tanároknak évzáróra


Közeledik az év vége, sok-sok kis diák ballag el óvodából, iskolából. Ilyenkor köszönetképpen meg szokás ajándékozni azokat a tanárnőket, tanárokat, óvónéniket, dadusokat, akik évekig segítették a gyermekek fejlődését tudásukkal, odafigyelésükkel. 

Ha szeretnél valami szép, egyedi, maradandó és kézzel készített ballagási ajándékot adni az óvónéniknek, tanároknak, akkor szeretettel ajánljuk selyem kendőinket, sálainkat. Ezek az egyedi darabok olyan örök kiegészítők, melyek mindig emlékeztetik majd az óvónénit, tanárnőt az elballagó osztályra. 

Kérhetsz rá gyerekneveket, gyerekrajzokat, egyedi feliratokat, tervezünk nektek személyre szabott kendőt, sálat, hogy igazán a megajándékozott szívéhez szóljon a ballagási ajándék!

Ha már közel van a ballagás időpontja, akkor válassz készletünkből egy-egy selyemkendőt, selyemsálat, és kérj rá személyes feliratot, gyerekneveket, dátumot, a csoport, osztály nevét, stb, hogy még személyesebb legyen az ajándék!


Ha te is szeretnél ballagási ajándék kendőt óvónéniknek, tanároknak, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése