2014. május 19., hétfő

Selyem kendők gyerekeknek


selyemkendo gyerekeknek silkyway selyemfestes (2)
Kérheted más színben is!
Bagoly kendő fiúknak
Bagoly kendő fiúknak
  
Bagoly kendő fiúknak
Közös alkotás


  
selyemfestes silkyway muhely ajandek noknek (1)
Az alkotás öröme

pillangómese selyemsál - zöld-piros
pillangómese selyemsál - zöld-piros

ajándék óvónőknek, dadusoknak ballagásra - kézzel festett selyemkendő katicával
Katicás selyemkendő a kislányoknak

Állatos selyem kendő fiúknak
Állatos selyem kendő fiúknak

Egyedi kendők kisfiúknak, kislányoknak selyemből

Állatos, virágos, játékos kendők gyerekeknek

Szeretnél egy egyedi kendőt kislányodnak, kisfiadnak? Nem csak hordhatja, hanem magával viheti a játszótérre, kirándulásra, és játszhat vele, bármerre is jár. Akár társasjátékként is meg tudjuk festeni az állatos kendőket! De elereszthetik a fantáziájukat, hiszen nálunk minden megvalósítható! Rákerülhet bármi, amit szeretnének, még akár a saját rajzaik is! Így nem csak nekik, hanem akár a nagymamáknak, anyukáknak is örök emlék egy-egy alkotásuk. Nézd meg a gyerekek rajzaival készült kendőket. 
A gyerekek is nagyon szeretik a természetes anyagokat, ezért a selyem tökéletes választás nekik. Egyedi kiegészítőjüket aztán büszkén hordják, nagyon becsben tartják, sokszor vele alszanak, vagy mindenhová magukkal viszik.
Megjelenhet rajta kedvenc állatuk, mesehősük, kedvenc játékuk, viráguk, színeik,  stb. - ezek mind-mind megvalósítható ötletek. Csak rajtatok múlik, hogy mi legyen rajta. 
Ha további ötleteket, vagy részleteket szeretnél megtudni az egyedi kendőinkről, keresd bizalommal kolléganőnket a 20/929-1011-es számon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék gyerekeknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése