2014. május 13., kedd

Selyemfestés a Silkyway selyemfestő műhelyben


Ballagási ajándékok készülnek óvónéniknek, gyerekek rajzaival, több színben

Harangvirág csoport ballagási ajándéka az óvónéniknek, egyedi megrendelésre

Ballagási ajándékok tanároknak, óvónőknek - selyemfestés művészi fokon

Az utóbbi hónapokban rengeteg megkeresésünk volt, amelyben ballagási ajándék kéréseteket teljesítettük óvónéniknek, tanároknak készült kendőkkel, sálakkal. 

Megmutatjuk, mennyire sokféle a selyemfestés: bármit meg tudunk festeni, amit csak szeretnétek! Készültek virágok, tájak, gyerekek rajzai, geometrikus formák, tanároknak történelmi és zenei hangulatú kendők. 


Ajándék történelem tanároknak: történelmi korszakok szimbólumaival megfestett selyem kendő

Ajándék tanároknak ballagásra: hangszerekkel, zenei témával ének-zene tanároknak

Újdonságként terveztünk egy olyan sálat, amelynek szegélyét a gyerekek nevei adták, folyóírásként. A sál viselésekor ezek a szépen formált betűk szép szegélyt formálnak, nem feltétlen kiolvashatók, mégis örök emlék a tanároknak, óvónéniknek. Belsejébe bármilyen mintát kérhettek, itt a szivárvány csoportnak készült szivárvánnyal és kereszttel, utalva az óvóda vallásos beállítottságára. 


Gyerekek neveivel szegéyezett egyedi selyemsál a szivárvány csoporttól


Ha te is szeretnél te is ballagási ajándékot készíttetni tanároknak, óvónéknek, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestés - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Ha szeretnéd kipróbálni a selyemfestést, nézd meg selyemfestés tanfolyam választékunkat!


 Selyemfestés tanfolyam Budapesten, a Silkywaynél
Selyemfestés tanfolyam a Silkyway műhelyben, Óbudán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése