2014. június 7., szombat

Ajándék külföldi rokonnak, ismerősnek

Egyedi ajándék külföldi rokonnak, ismerősnek, barátnak

Külföldre látogatsz rokonodhoz, ismerősödhöz? Vigyél neki egy szép, örök ajándékot!

Mindig nehéz kiválasztani a megfelelő ajándékot, de ha még a szállításra is kell ügyelned, akkor még jobban nehezedik a helyzet. Törik, kifolyik, gyűrődik, megromlik, nehéz... sok ajándék ezért esik ki, amikor külföldre látogatsz, és vinnél egy kis Magyarországra jellemző ajándékot. 

A mi ötletünk kreatív, egyed, és biztos, hogy ilyennel még nem találkozott a megajándékozott! 

Magyar motívumokkal megfestett selyem kendők, sálakKalotaszegi motívumok selyem kendőn

Matyó motívumos selyem kendők, sálak több méretben, rengeteg színben

Magyar motívumos selyem sálak, kendők - ajándék külföldi utazáshozMagyarországon, magyar hölgyek által szeretettel készített, egyedi kézműves alkotások! Színpompás, különleges darabok, melyet választhatsz készletről, vagy megrendelésre is elkészítjük a megajándékozott kedvenc színeivel. 

Az utazás során nagyon könnyű vele bánni, hiszen egy szép díszdobozban ideális helyet kap, mely megvédi a gyűrődéstől. Könnyű, nem törik, nem romlik meg, viszont elegáns, és minden hölgy örül neki! Kérj rá feliratot, dátumot, üzenetet, stb. 

Ha te is szeretnél külföldi rokonnak, ismerősnek, barátnak kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék külföldi utazásra rokonnak, barátnak, ismerősnek


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése