2014. június 3., kedd

Egyedi alkotások selyemből: ötletes ballagási ajándék óvónéniknek, tanároknak

Egyedi ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, dadusoknak 

hernyóselyemből, kézzel festve Minden vágyad egy szép, maradandó, ötletes ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek? Nézd meg egyedi selyem sálainkat, kendőinket, melyeket bármilyen mintával, színnel kérhetsz! Csak a fantáziád szab határt, hiszen bármi megvalósítható a selyemfestés segítségével: legyen az állat, növény, ember, táj, tárgyak, stb. 

Ballagási ajándék tanároknak, tanárnőknek

Nagyon jó ötlet, ha a tanárnő által tanított tantárgyat jelenítjük meg a selyemkendőn. Összekötve egy színes, szép kendőt kapunk, viszont ő tudja, hogy mi van rajta, és milyen emléke fűzödik hozzá. Sok-sok évig hordható örök darabok személyre szabva! 

Irodalomtanároknak könyvespolccal, könyvekkel, íróasztallal, matematika-kémia tanároknak kémcsővel, vonalzóval, számológéppel - amit szeretnétek. Szívesen megtervezzük nektek az egyedi kendőket, bármilyen tantárgyról is legyen szó!

Ballagási ajándék tanároknak - műszaki tantárgyat tanító hölgynek készült kendő nevekkel

 Ballagási ajándék óvónőknek, dadusoknak 

Az óvónőknek szánt ballagási ajándék megtervezésénél kiindulási pont lehet az ovis csoport neve, például gyöngyvirág csoport, nefelejcs csoport, pillangó csoport, stb. Mind-mind nagyon szépen megjeleníthető egy-egy szép selyem sálon, kendőn.


Egyedi ballagási ajándék óvónőknek, tanároknak: Gyöngyvirág csoport ajándéka egyedi megrendelésre
A másik lehetőség a ballagó ovisok jeleiből álló kendők, sálak, a gyerekek neveivel. A jeleket megrajzolhatják a gyerekek, vagy elkészítjük a tervet mi is. 
Ovisok jeleiből álló egyedi selyemsál csak kék színekkel- ideális ajándék ballagásra óvónéniknek

Ovisok jeleiből álló egyedi selyemsál többféle színnel- ideális ajándék ballagásra óvónéniknek


Ráfestjük a gyerekek rajzait!


Nagyon népszerű ebben az időszakban a gyerekek rajzait megörökítő sálak, kendők. Ez aztán az egyedi ballagási ajándék óvónéniknek! Egy vérbeli óvónéni szívesen hord gyerekrajzokat, hiszen szereti a gyerekeket, az ő csodálatos világukat, másfajta látásmódjukat.  

Gyerekek pillangói és rajzai selyemsálon - ballagási ajándék óvónéniknek, dadusoknak


Ovis rajzok selyemsálon - ötletes ballagási ajándék óvónéniknek, dadusoknak

 
Gyerekek rajzai színátmenetes alapú szép selyemkendőn - ballagási ajándék óvónéniknek 


Gyerekek rajzaival és neveivel készült kendő zöldben


Ha te is szeretnél egyedi ballagási ajándékot tanároknak, óvónőknek,  nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése