2014. június 13., péntek

Selyem strandkendő kézzel festve

Selyem strandkendő kézzel festve, egyedi megrendelésre. Silkyway selyemfestő műhely
Könnyed strandkendő selyemből a tengerparti sétákhoz


Selyem strandkendő kézzel festve, egyedi megrendelésre. Silkyway selyemfestő műhely
Hűvösebb időben burkolózz be egy szép, egyedi strandkendő ölelésébe


Selyem strandkendő a Silkyway selyemfestő műhelytől

Óriási selyem stóláinkból strandkendő is lehet a nagy melegben! Kösd meg ruhaként egy medence-party alkalmával, védd magad vele a naptól, sétálj a tengerparton a szélben egy szép, egyedi selyem strandkendőben. 

A selyemfestés legnagyobb előnye, hogy bármit meg tudunk valósítani egyedi kérésedre: hozd el fürdőruhádat, és mi megfestjük a hozzá illő exkluzív selyem strandkendőt!

A selyem strandkendő mérete általában 90*200 cm, de ettől eltérő méretben is kérheted. Ára a mintától függ, körülbelül 15-35ezer forintig terjed. Ne feledd: tiszta hernyóselyemből, kézzel festve készítjük a te kívánságod szerint!Selyem strandkendő kézzel festve, egyedi megrendelésre. Silkyway selyemfestő műhely
Egyedi selyem strandkendő a kedvenc fürdőruhádhoz illeszkedő stílusban, színekben, kézzel festve


Ha te is szeretnél exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem strandkendőt rendelni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 70/705-6697-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Silkyway selyemfestő műhely - selyem strandkendő selyemfestéssel


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Selyem strandkendő pálmalevelekkel, kézzel festveSelyem strandkendő rózsákkal, bármilyen színben rendelhető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése