2014. július 21., hétfő

Egyedi ballagási ajándék óvónőknek, dadusoknak, tanároknak

Vackor ovi ajándéka óvónéniknek, dadusoknak 


Gyöngyvirág csoport rendelésére készült egyedi selyemsál
Boglárka csoport ajándéka óvónőknek, tanároknak, többféle színbenBallagási ajándék óvónőknek, tanároknak: kézzel festett selyem kendők, sálak a Silkywaytől

Ha unod a sablonos ballagási ajándékokat, és szeretnél egy nagyon kreatív, maradandó és egyedi ajándékot adni az óvónéniknek, dadusoknak, akkor jó helyen jársz!

Szuper ötletünk van!

Egyedi selyemkendők az ovis csoport nevéből 

Margaréta csoport ballagási ajándéka óvónőknek

Örökítsd meg művészi formában az ovis csoport nevét, és az óvónéni mindig emlékezni fog a csoportra, amikor a kendőt, sálat hordja! Kérd rá a gyerekek neveit is feliratként. Megkötve egy szép selyemkendő, kiterítve örök emlék a csoporttól!

Gyerekrajzos selyemkendők 

Megörökíthetitek a gyerekek rajzait selyemkendőn! Az óvónéni imádni fogja, és a gyerekek is nagy örömmel fedezik fel rajta saját rajzukat. 

Gyerekek rajzaiból készült sálak, kendők 
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése