2014. július 24., csütörtök

Művészi ajándék nőknek: egyedi selyemsálak, selyemkendők kézzel festve

Pegazus selyemsál - különleges ajándék nőknek 

Lótuszvirág selyemsál - nyugalmat sugárzó ajándék nőknek

Pillangós kert selyemsál - ideális ajándék nőknek 

Művészi, egyedi ajándék nőknek a Silkyway selyemfestő műhelytől

Kézzel festett selyem sálaink, kendőink közül te is biztosan találsz olyat, amely illeszkedik a megajándékozandó hölgy stílusához, kedvenc színeihez! 

Egy szép, elegáns, vagy éppen modern sálnak, kendőnek minden nő örül! Feldobja a megjelenést, nyáron véd a naptól, télen melegít, és 100% hernyóselyemre készül, kézzel festve a Silkyway selyemfestő műhelyben. 

Válassz készletről, vagy ha van elég idő, rendelj a korábban elkészült darabokból, vagy kérj új mintát a saját elképzeléseid szerint!

Kérj egyedi sálat, kendőt ajándékba 


Nálunk bármi megvalósítható: kérhetsz virágokat, állatokat, kész tájat, szimbólumokat, neveket, számokat, bármit, ami emlékezetessé teszi az ajándékodat! Ereszd szabadjára a fantáziádat és találd ki azt a szimbólumot, ami igazán jellemző a megajándékozottra és amit szívesen fog hordani! 

Egy esernyő mintája alapján készült egyedi selyemkendőHa te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése