2014. július 14., hétfő

Selyem strandkendő kézzel festve a Silkywaytől

Áldás kékes selyem stóla, vagy strandkendő

Bazsarózsás selyem strandkendő 
Kalocsai mintás strandkendő

Színátmenetes Áldás selyem strandkendő - az általad választott színekben


Selyem strandkendő a fürdőruhádhoz illő színekben

Van egy szép fürdőruhád, de nem találsz hozzá illő strandkendőt? Mi nem akármilyen anyagból, hanem selyemből készítjük el neked a tökéletes kiegészítőt. Megválaszthatod a strandkendő mintáját, színeit, méretét is. 

Selyem stólákat már régóta készítünk bálokra, partykra, ezért most itt az ideje, hogy újabb felhasználási területet találjunk a selyem kiegészítőknek: ez a strand. Könnyed lenge anyaga ideális a strandon, ha csak magadra kötnél valamit, hogy takarjon, de ne melegítsen. 

Válassz a már meglévő mintáink közül, vagy kérj egyedi selyem strandkendőt, és mi elkészítjük neked!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek kézzel festett Silkyway selyem strandkendőt ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi strandkendő nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése