2014. július 18., péntek

Születésnapi ajándék nőknek: kézzel festett, egyedi selyem sálak, kendők

Egyedi születésnapi ajándék nőknek a Silkyway selyemfestő műhelytől 

Így készülnek kendőink, sálaink: 

Kézzel festett egyedi kendők

A kész kendő fixálás után


Te is egyedi születésnapi ajándékot keresel?Olyat, aminek minden nő örül és szívesen hord? Fontos neked a kézzel készített egyedi alkotás?


Akkor jó helyen jársz! Nézd meg egyedi selyem kendőinket, sálainkat, melyből mindig csak egy-egy darab készül! Válassz készletünkből, vagy rendelj a korábban elkészült alkotásokból

Ha sürgős az ajándék, akkor a készletről választott kendőt, sálat is kérheted felirattal, egyedi üzenettel, ezzel személyre szóló ajándékod lesz. 

Hogy biztosra mehess: csere lehetőség!

Nem vagy benne biztos, hogy megtalálod a megajándékozott ízlésének megfelelő kendőt, sálat? Készletünkből választott kendőinkre csere lehetőséget ajánlunk: ha mégsem a legideálisabb kendőt, sálat választottad ki, hozd vissza, és mi értékében más alkotásra cseréljükk! (Egyedi felirattal kért vagy megrendelésre készült kendőkre ez a cserelehetőség nem vonatkozik)


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése