2014. augusztus 7., csütörtök

Nyári sálak, kendők hűvösebb időre


Nefelejcs kendő nyári színekben 

Lehűlt az idő? Szívesen magadra kötnél egy könnyed sálat, kendőt?

Még a hőségriadókkal telitűzdelt legmelegebb hónapokban, nyáron is olykor beköszöntenek hűvösebb napok, Főleg a reggelek és az esték lehetnek jó pár fokkal hidegebbek, mint a nappali csúcshőmérséklet, ezért ilyenkor mi nők úgy érezzük komfortosabban magunkat, ha valami takarja a vállunkat, dekoltázsunkat, nyakunkat. 

Nem feltétlenül kell bolerót vagy kardigánt cipelned magaddal, a váll, nyak takarására elegendő egy szép selyemsál, selyemkendő is. A legjobb pedig az, hogy amikor az idő már felmelegedett, táskádba behajtogatva bárhova magaddal viheted, hiszen pehelysúlyú és kicsire összehajtogatható.

Vidám, nyári színekben készülnek mostanában selyem alkotásaink, melyek tökéletes kiegészítői a nyári öltözékeknek. Előkerülnek a rózsaszínek, zöldek, türkizek, főleg világosabb, pasztellesebb árnyalatokat festünk ilyenkor. 


Áldás selyemkendő színátmenetekkel 
Nefelejcs selyemkendő - nyári kendők, sálak selyemből

Pillangóskert selyemsál


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - nyári sálak nőknek, selyemből


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése