2014. szeptember 29., hétfő

Céges ajándék nőknek, ajándék kolléganőknek

Egyedi, művészi céges ajándék nőknek, kolléganőknek

Unod már a sablonos céges ajándékokat? Szeretnél egy maradandó, művészi ajándékot adni partnereidnek, kollégáidnak, melyet szívesen hordanak?

Minden cégnek az a célja, hogy a megajándékozott emlékezzen rá, ezzel építve a cége hírnevét, image-ét - ezt a célt olyan céges ajándékkal lehet elérni, melyet tényleg szeretnek és szívesen használnak, viselnek a megajándékozottak. Ezért mi mindig azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy a céges logot csak rejtve, művészi formákban, vagy inkább csak színeiben tartalmazza az általunk készített selyem sál vagy kendő. Hogy miért? Képzeljük el, hogy nőként kapunk egy szép selyemkendőt, csak hát ott van rajta egy cég logoja, akitől kaptuk. Fogjuk hordani? Nem biztos... 

Ellenben ha csak a szép selyemsálnál maradunk, önmagában is megállja a helyét. Ha szeretjük, szívesen emlékezünk arra, akitől kaptuk, logo nélkül is! Sőt, logo nélkül jobban, mert bármikor, bárhova felvehetjük anélkül, hogy élő reklámnak éreznénk magunkat. Ezért minden kedves leendő ügyfelünket arra biztatom, hogy rugaszkodjanak el a logozási mániától - az maradjon meg a reklámtollakat és esernyőket tartalmazó ajándékkategória sajátja. Prémium vagy protokoll ajándék kategóriában legfeljebb a céges színekkel utaljunk az ajándékozóra, de leginkább a megajándékozott érdekeit szem előtt tartva egy szép, ízléses, kifinomult alkotást adjunk partnerünknek. Így garantált az öröm és az, hogy szívesen hordja majd ajándékunkat. 


Milyen az ötletes céges ajándék nőknek?


Készíttethetünk üzleti ajándékot a cég profiljából is kiindulva, megjeleníthetjük tevékenységünket művészi formában. Például narancs kereskedelemmel foglalkozó cégtől ideális ajándék Narancsliget selyemkendőnk!
Narancsliget selyemkendő - üzleti ajándék a céges profilból kiindulva
Add át díszdobozban, hogy stílusos is legyen a csomagolás! 
Díszdobozok selyemkendőkhöz

Bazsarózsa sálunkat, vagy csigás selyemsálunkat elegáns színekben is megfestettük, hogy a kifinomult hölgyekhez is méltó ajándék legyen!
Bazsarózsa selyemsál - kifinomult, ízléses üzleti ajándék

Csigás selyemsál - elegáns üzleti ajándék nőknek

Ha merészebb, fiatalosabb a megajándékozott hölgy, bátran ajándékozhatunk élénk színeket is!
Lótuszvirág selyemsál lilás fantáziaszínekben.


A virágokat minden hölgy szereti - virágos kendők, sálak nőknek

Nefelejcs selyemkendő - üzleti ajándék céges arculati színekben

Pálmalevél selyemkendők - virágos kendők céges ajándékként


Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek, kollégáidnak exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi céges ajándék nőknek, kolléganőknek


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése