2014. szeptember 29., hétfő

Egyedi karácsonyi ajándék nőknek selyemből

Selyem blúzok, felsők többféle mintával, rengeteg színben


Egyedi karácsonyi ajándék nőknek: 

selyem felső, tunika kézzel festve Szereted a selymet? Szívesen hordasz egyedi darabokat, melyből csak egy létezik? Akkor jó helyen jársz! Egyedi karácsonyi ajándék nőknek selyemből.


A Silkyway selyemfestő műhely alkotásait ezentúl nem csak a nyakadba kötve hordhatod, hanem ruhaként is viselheted! 

Új selyem felsőink, blúzaink mindegyike egyedi darab, ahogy a kendőink, sálaink is. Többféle mintával, rengeteg színben készülnek, és elérhetők műhelyünkben (2143 Kistarcsa, Boróka út 29.), vagy webáruházunkban is válogathatsz belőlük. 

Ideális karácsonyi ajándék nőknek, hiszen melyik hölgy nem örülne egy selyem blúznak? Garantált öröm és meglepetés, kézzel készített kényeztetés, örök darab! Mindez elérhető áron, 15.000 forintért!
Színátmenetekkel megfestett selyem felsők, blúzok

Virágos selyem felsők, blúzok kézzel festve


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - egyedi karácsonyi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése