2014. szeptember 25., csütörtök

Élénk vagy elegáns női sálak őszre, télre


A selyemsál, selyemkendő mindig elegáns, hiszen már maga az anyag nagyon nemes, szinte kényeztet, beburkol. De a mintán, színeken is sok múlik - ettől lesz egy megjelenés vagy dinamikus, fiatalos, mint a felső két képen, vagy pedig visszafogott, elegáns, mint az alsó két kép. 

A színekkel kifejezheted lelkedet, hangulatodat, kedvedet: lehetsz játékos, vagy komoly, friss vagy megfontolt, stabil. Játssz a színekkel, és mutasd meg magad a világnak! 

Fiatalos női sálak Fiatalos, élénk selyemsál macskákkal


Silkyway selyemkendők kézzel festve - fiatalos ajándék nőknek, lányoknak

Elegáns női sálak

Elegáns sálak, kendők 


Indás selyem sálak, kendők kézzel festveHa te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése