2014. szeptember 12., péntek

Kézzel készült karácsonyi ajándék nőknek

Kézzel készült, különleges karácsonyi ajándék nőknek tiszta selyemből


Narancsliget selyemkendő az élénk színek kedvelőinek.

Pipacsok selyemsál

Elegáns karácsonyi ajándék - kavicsok selyemsál

Zentangle sálak - egyszeri és megismételhetetlen
alkotások karácsonyi ajándékként

Maradandó karácsonyi ajándék nőknek - kézzel festett egyedi sálak, kendők a Silkywaytől 

Eleged volt a tömegárukból, a sablonos karácsonyi ajándékokból? A rohanásból, a plázák látogatásából, a hömpölygő tömegből és a műanyag, semmitmondó, üres karácsonyi kényszer-hangulatból

Akkor gyere el hozzánk, kis műhelyünkbe, ahol egyedi, kézzel készült emberi alkotásokat találsz elérhető árakon! Azoknak készítjük szeretettel, akik értékelik a különleges alkotásokat, akik inkább költenek egy kézműves alkotásra, mint a tucattermékekre.

Lehet, hogy drágább, mint a jól bevált könyv, bonbon, vagy parfüm, de mindenképpen emberibb, különlegesebb, egyedibb és maradandóbb karácsonyi ajándék!

Nézd meg webáruházunkban a készleten lévő alkotásainkat és válassz közülük egy csodaszép darabot. Kérhetsz rá monogramot, üzenetet, évszámot, stb, hogy egyedivé tedd vele a karácsonyi ajándékot!


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - kézzel készült karácsonyi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy karácsonyi ajándék nőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése