2014. szeptember 22., hétfő

Őszi-téli sálak selyemből, kézzel festve
Őszi-téli sálak selyemből - elegáns ajándék nőknek

Elegáns hangulatú selyemsálak, selyemkendők 
Ideális karácsonyi ajándék nőknek - kézzel festett egyedi selyem sálak, kendőkA hűvösebb időkre szeretnél egy finom sálat, kendőt, mely kényeztet és megvéd?

Selyem sálaink, kendőink ideális kiegészítők az őszi-téli borúsabb időben is


Még az indián nyarat élvezhetjük, de pár napon belül beköszönt a klasszikus, esős, borús őszi idő - jól fog jönni egy ballonkabát, és egy szép, üde kiegészítő: egy egyedi selyem sál, vagy kendő, hogy feldobjuk megjelenésünket. 

Attól még, mert ősz van, hidegebbre fordul az idő, nem kell rögtön szürkébe és feketébe öltözni, nyugodtan hordj színeket! Ha már nem is a tavaszi-nyári világos színeket, de a barnákkal kombinálható kékeket, bordókat, okkert, zöldeket nyugodtan ebben az időben is viselheted!

Milyen az őszi-téli sál divat?

Előtérbe kerülnek a föld színek, az általam "lehajló" színeknek nevezett oliva, okker, bordó, padlizsán, barnák, narancsok kombinációi. Valamint divatosak ilyenkor a kékek, szürkével, barnával, feketével kombinálva. Elegáns hangulatú, visszafogott színkombinációk ezek, kevésbé élénk, intenzív színekkel. De bátraknak továbbra is javasolt a dinamikus, fiatalos, merész megjelenés - amivel ősszel-télen is ki lehet tűnni a sok szürke-barna kabát közül!


Őszi-téli sálak föld színekben

kék alapú sál őszre, télre


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyemkendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - őszi-téli sálak, kendők nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése