2014. szeptember 1., hétfő

Őszi virágos női sálak selyemből, kézzel festve

Bazsarózsa selyemsál

Boglárka selyemsálak többféle színben

Nárcisz selyemsál 

Pipacsok selyem kendőkön, sálakon

Bazsarózsa selyem sálak őszre
Borús, esős az idő? Válassz kiegészítőnek egy szép női sálat, kendőt tiszta selyemből!

Még csak szeptember elseje van, és bár a nyárnak vége, az iskola megkezdődik, mégis úgy érezzük, nem érdemeltük meg ezt a borongós, esős időt, amire ma ébredtünk... De akár egyetértünk vele, akár nem, ez van, így fogadjuk el, és dobjuk fel a hangulatunkat egy csodaszép, virágos női selyemsállal, mely újra színt visz öltözködésünkbe, és jókedvre derít!

Ősszel mindenki elkezd szürkébe, feketébe, barnába burkolózni, és ez eltart egészen tavaszig - de ennek nem feltétlenül kell így lennie! Színeket nem csak tavasszal és nyáron érdemes hordani, hanem ősszel és télen is. A színeknek a lelki világunkra, kedélyállapotunkra gyakorolt hatása tényleg létező dolog, figyeld csak meg, hogy milyen színhez van kedved reggelenként, miért, és ha nem szeretnél abban a hangulatban maradni, melyik szín segítene, mire van igazán szükséged!

A mi javaslatunk a színterápiára: csodaszép elegáns, vagy fiatalos selyem kendők, sálak, kézzel festve! Nézd meg webáruházunkban a kínálatunkat, mely folyamatosan bővül!


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi női sálak, kendők őszre


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése