2014. szeptember 16., kedd

Silkyway selyemfestő műhely - az egyedi selyem alkotások varázslata

Elegáns selyemkendőket is festünk kifinomult hölgyek számáraTatár-magyar motívumok selyemkendőn 

Ősszel, télen is hordj színeket! Egy szép selyemsál feldobja a napodat


Szereted az különleges alkotásokat, egyedi ajándékokat? Nem csak néznéd, hanem hordanád is?

Szeretettel ajánljuk egyedi selyem sálainkat, kendőinket, melyeket kézzel, saját terveink alapján készítünk. Mindenből csak egyetlen darabot festünk, és csak utánrendelés alapján készítünk az eredetihez hasonló (nem ugyanolyan, csak hasonló) alkotást!

Ajándékozd meg szeretteidet karácsonyra, születésnapra, évfordulóra egy csodaszép sállal, kendővel, és garantáltan örömöt okozol neki!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése