2014. szeptember 2., kedd

Születésnapi ajándék nőknek: Bazsarózsa selyemsál

Bazsarózsa selyem sálak selyemfestéssel

Többféle színben is kapható, rendelhető egyedi alkotás

Női sálak, kendők selyemfestéssel. Ideális ajándék nőknek

Különleges születésnapi ajándékot keresel nőknek?

Ne menj tovább! Ne elégedj meg a tucatajándékokkal, nálunk egyedi alkotásokat találsz!

Virágos női sálak, kendők, magyar motívumokkal megfestett sálak, modern, fiatalos nonfiguratív kiegészítők várnak webáruházunkban és műhelyünkben. Rendelhetsz kép alapján, vagy választhatsz készletünkből is! Egyedi meglepetés ajándék nőknek születésnapra, névnapra, Karácsonyra! Ha valami elegáns és egyedi ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, jó helyen jársz!

Nézd meg készleten lévő alkotásainkat! 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi születésnapi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése